Om oss

Företaget startades 2018 av Erika Karlström som främst bedrivit verksamhet. I Lövångerstrakten. Från 2021 arbetar även Emma Israelsson inom Lövsele städservice. Emma bor i Skellefteå och kommer främst att ta uppdrag där. Vi är båda utbildade inom lokalvård.

Personlig service

Det viktigaste för oss är att du blir nöjd! Om du skulle ha speciella behov eller önskemål kan vi lova ett dynamiskt samarbete där vi anpassar oss efter just dina behov.

Vi strävar efter att bli det städföretag privatpersoner och företag väljer som nummer 1. Vi värnar om våra kund- och leverantörsrelationer och verkar för ett nära samarbete med dessa.

I samtliga av våra projekt har vi ständigt ett miljömedvetet tänkande då vi ser det som viktigt att i en så liten grad som möjligt påverka miljön på ett negativt sätt.

Trygg partner

När du anlitar oss får du en seriös och engagerad leverantör som följer spelreglerna. För oss är det självklart med kollektivavtal och kvalificerad fortbildning för all personal. Så skapar vi engagerade, kompetenta medarbetare med yrkesstolthet, laganda och en utpräglad känsla för service i alla tjänster vi utför.

Kundnöjdhet är ett av våra högst prioriterade områden, med hjälp av välutbildade och engagerade medarbetare skapar vi största möjliga värde för kunden. Detta uppnår vi med hjälp av rätt kvalitet, bästa service och minsta möjliga miljöpåverkan.

Välkommen att prova oss!